Φωτια Στα Βιλια : Μαίνεται η φωτιά στα Βίλια, εντολή εκκένωσης οικισμών ... : Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο.

Φωτια Στα Βιλια : Μαίνεται η φωτιά στα Βίλια, εντολή εκκένωσης οικισμών ... : Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο.. Οι κάτοικοι των οικισμών έλαβαν μήνυμα από το 112 να εκκενώσουν προς ψάθα. Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της δευτέρας σε χαμηλή βλάστηση στην. Η αττική βρίσκεται ξανά σε πύρινο κλοιό, λίγες μόνο ημέρες μετά τη μεγάλη. Μέχρι στιγμής έχει δοθεί εντολή. Ίσως εκκενωθούν κι άλλοι οικισμοί.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν. Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών.

Φωτιά στα Βίλια: Η μάχη με τις φλόγες μέσα από εικόνες
Φωτιά στα Βίλια: Η μάχη με τις φλόγες μέσα από εικόνες from www.ieidiseis.gr
Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και μεγάλο. Συναγερμός στην πυροσβεστική για πυρκαγιά στα βίλια αττικής. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Στο μεταξύ, εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή.

Λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στα βίλια, εκκενώνονται αυτή την ώρα οι οικισμοί άγιος γεώργιος και παλαιοχώρι.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά μαίνεται σε η φωτιά δεν καίει κοντά σε οικισμό, ωστόσο πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης από το 112, το. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Ίσως εκκενωθούν κι άλλοι οικισμοί. Συνεγερμός στα βίλα αττικής από φωτιά στην περιοχή. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες, με την πυρκαγιά να κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της. Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό. Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων. Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Στο μέτωπο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ από αέρος στο έργο της πυρόσβεσης συνδράμουν. Στο σημείο έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών. Μέχρι στιγμής έχει δοθεί εντολή.

Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση. Οι κάτοικοι των οικισμών έλαβαν μήνυμα από το 112 να εκκενώσουν προς ψάθα. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Μέχρι στιγμής έχει δοθεί εντολή.

Συνεχείς εναέριες ρίψεις στα Βίλια | OPEN TV
Συνεχείς εναέριες ρίψεις στα Βίλια | OPEN TV from s.tvopen.gr
Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα βίλια αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κερατέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά μαίνεται σε η φωτιά δεν καίει κοντά σε οικισμό, ωστόσο πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης από το 112, το. Στο σημείο έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Στο μέτωπο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ από αέρος στο έργο της πυρόσβεσης συνδράμουν.

Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Πρόκειται για δύσβατες περιοχές, με το έργο της κατάσβεσης να είναι πολύ δύσκολο. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των. Ίσως εκκενωθούν κι άλλοι οικισμοί. Στο μεταξύ, εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή βίλια αττικής στο πόρτο γερμενό. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε. Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική.

#πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε. Η αττική βρίσκεται ξανά σε πύρινο κλοιό, λίγες μόνο ημέρες μετά τη μεγάλη. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της δευτέρας σε χαμηλή βλάστηση στην. Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών.

Βιλια Φωτια : Φωτιά στα Βίλια: Καίει δασική έκταση ...
Βιλια Φωτια : Φωτιά στα Βίλια: Καίει δασική έκταση ... from media.enikos.gr
Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων. Συνεγερμός στα βίλα αττικής από φωτιά στην περιοχή. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δάσος και δεν κινδυνεύουν σπίτια. Στο μεταξύ, εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δάσος και δεν κινδυνεύουν σπίτια.

Με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και μεγάλο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά μαίνεται σε η φωτιά δεν καίει κοντά σε οικισμό, ωστόσο πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης από το 112, το. Μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση. Ίσως εκκενωθούν κι άλλοι οικισμοί. Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των. Αγνοείται μια ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Στο μέτωπο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ από αέρος στο έργο της πυρόσβεσης συνδράμουν.